Etiket Sonuçları: Hande Özdoğan

Ock

Yunus Emre Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından okulumuzda bulunan tüm öğrenci velilerine Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında Veli Eğitimi Ayağı olan ve çağımızın en önemli sorunlarından biri olan "Sağlıklı Yaşam, Tütün Bağımlılığı, Alkol Bağımlılığı, Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı" konularında bilgilendirici ve bilinçlendirici seminer verilmiştir. Verilen seminer Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı müfredatına uygun bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Seminere katılan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yunus Emre Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından 16.12.2019 tarihinde okul konferans salonunda slayt gösterileri ve eğitici videolar eşliğinde öğrencilerimizin akademik başarının artırılması için 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Verimli Ders Çalışma Yöntem ve Teknikleri" konusunda bilgilendirici, bilinçlendirici seminer gerçekleştirilerek öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.