Etiket Sonuçları: Sümeyra YAŞAR

Ock

Okulumuz Yunus Emre Ortaokulundan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönemde okulumuzdan ayrılarak başka okullarda göreve başlayacak olan Türkçe öğretmenimiz Serpil ÇILDIRLI ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Sümeyra YAŞAR 'a okulumuzda yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı hazırlanan plaketler Okul Müdür Yardımcımız Savaş BÖLÜKBAŞ tarafından takdim edildi. Yeni okullarında arkadaşlarımıza başarılar ve mutluluklar dileriz.

Kas

6 Kasım Pazartesi günü TEMA Vakfının düzenlediği “Meşe  Palamudu Toplama’’ etkinliğine okulumuz Türkçe öğretmeni Nebahat KOCATÜRK, Fen Bilimleri öğretmeni Sümeyra YAŞAR, okulumuz 6/B ve 6/C sınıfları ile katılım sağlamışlardır.

Canik Meşe Tesislerinden gerçekleşen bu etkinlikle öğrencilerimiz, doğada zaman geçirerek keyifli bir öğrenme süreci yaşadılar. Aynı zamanda bu etkinliğe katılan diğer okulların öğrencileri ile sosyalleştiler.

Haz

e-Twinning faaliyeti kapsamında öğretmenimiz Sümeyra YAŞAR yapmış olduğu çalışmalar ile Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Haz

Okulumuz Türkçe öğretmeni Nebahat KOCATÜRK ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Sümeyra YAŞAR' ın birlikte yürüttükleri ''Doğadan Öğreneceklerimiz Var '' projesini kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesinin Katı Atık Arıtma Tesisine öğrencilerimizle gezi düzenlendi. Gezimizde öğrencilerimiz, katı atık tesisinde yapılan işlemler hakkında bilgi edinip örnekleri inceleme fırsatı buldular. Bu gezimizin akabinde öğrencilerimizle doğa yürüyüşüne gidilmiş, 2021-2022 eğitim öğretim yılına hem eğitici hem de eğlendirici faaliyetlerle veda edilmiştir.

03/06 /2022 Cuma günü gerçekleştirilen gezimizde bize yardımcı olan çevre mühendisi arkadaşlarımıza Çağla GENÇ, Mert ÖZKAN ve Melike Canan DİRİM 'e çok teşekkür ediyoruz.

Gezimizin sorunsuz gerçekleşmesinde bize ulaşım anlamında yardımcı olan Büyükşehir Belediyesine ve belediyemizin otobüs şoförü Hasan DURMUŞ' a çok teşekkür ediyoruz.

Ock