Ara

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan OKUSAM projesi kapsamında okulumuzda okuma kuşakları oluşturuldu. Türkçe öğretmenimiz Gülay Öztürk koordinatörlüğünde yürütülen etkinliklerde öğrencilerimiz okudukları kitapları tanıttı ve kitapların en beğendikleri bölümlerini resimlediler. Öğrencilerin yaptıkları resimlerden pano oluşturduk.

Ara

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (SİBERAY) tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine "Siber Güvenlik, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Dijital Okuryazarlık, Siber Suçlarla Mücadele Soruşturma Yöntemleri ve Güvenli İnternet Kullanımı" konularında seminer verildi.

Ara

Cedes projeleri kapsamında Çevre Bilinci ve Sorumluluğu kazandırmak amacıyla okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri çöplerin doğru ayrıştırılması ve ekonomiye kazandırılması ile ilgili tüm sınıflarda arkadaşlarına brifingler verdi.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk "Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir." diyerek bu mesleğin kutsallığı vurgulamıştır. Her insanın hayatına dokunan,ona şekil veren ve yeni nesiller yetiştiren yüce bir meslektir öğretmenlik.

Bugün bizler de Yunus Emre Ortaokulu ailesi olarak Öğretmenler Günümüzü idareci, öğretmen, öğrenci  ve velilerimizin katılımıyla kutladık. Ardından emekli olan öğretmenimiz Nesriye ŞEN ile başka bir okula tayini çıkan müdür yardımcımız Ahmet GAYRETLİ 'nin ziyaretleri ve hoş sohbetleriyle taçlandırdık.

Kas

Anasınıfı C şubesi öğrencileri Kızılay ve Bandırma Vapuru Gezisi 'ne gittiler.

Kas

6 Kasım Pazartesi günü TEMA Vakfının düzenlediği “Meşe  Palamudu Toplama’’ etkinliğine okulumuz Türkçe öğretmeni Nebahat KOCATÜRK, Fen Bilimleri öğretmeni Sümeyra YAŞAR, okulumuz 6/B ve 6/C sınıfları ile katılım sağlamışlardır.

Canik Meşe Tesislerinden gerçekleşen bu etkinlikle öğrencilerimiz, doğada zaman geçirerek keyifli bir öğrenme süreci yaşadılar. Aynı zamanda bu etkinliğe katılan diğer okulların öğrencileri ile sosyalleştiler.

Kas

Anasınıfı A Şubesi Gazi Müzesi ve Kızılay Gezisi 'ne gittiler.

Kas

Cumhuriyetimizn Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde kendisini saygı ve rahmetle andık.

Kas

Küçükler Futbol takımımız İlkadım 3. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kas

Anasınıfı D şubesi öğrencileri Kızılay ve Bandırma Vapuru Gezisi 'ne gittiler.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl özel kutlama törenimize;  idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz  katıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı C ve D Şubesi öğrencileri ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı A ve B Şubesi öğrencileri ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı A Şubesi öğrencileri, öğretmenleri Fahriye Doğan eşliğinde ilçede bulunan bir pizza iş yerini ziyaret ederek pizza yapmayı öğrendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etlinlikleri kapsamında 100 öğrencimizle okulumuzda Samsun Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt GÜRBÜZ tarafından Milli Teknoloji Hamlesi Konulu TÜBİTAK Bilim Söyleşisi gerçekleştirildi. TüBİTAK Bilim Söyleşileri Projesinin okulumuzda yapılmasını sağlayan Fen Bilimleri öğretmeni Hakan ÜNSAL 'a teşekkür ederiz.